Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forumdaki Durgunluğun Sebebi ???
Yazar Mesaj
Ebiha Çevrimdışı
Member

Katılma Tarihi: Oct 2010
Rep Puanı: 0
RE: Forumdaki Durgunluğun Sebebi ???
(06-17-2011 11:23 PM)İtimat Yazılan:  Moderator eksikliği var bence. alibaqis ve Hamil'ul Liva dan başka da yok zaten. alibaqis uzun süredir girmiyor sanırım. Allah razı olsun en aktif üye zaten Hamil'ul Liva. Ama o da eskisi kadar online değil. Bence Hamil'ul Liva gibi çalışkan birkaç Moderator daha alınmalı... Yöneticilere duyurulur.... Angel

Allah razı olsun. İnşaAllah söylediğiniz gibi bundan sonra güzel ve düzenli bir çalışmayla daha iyi paylaşımlar verilir. Sizinde söylediğiniz gibi Hamil'ul Liva dan başka moderatör gözünmüyor. Tmm belki herşey yönetici veya moderatör demek değil burda biz üyelerede görev düşüyor ama yinede bir kurucu yönetici görmekde insana güven veriyor. Sitede yanlız olmadığını gösteriyor. Allah razı olsun Hamil'ul Liva kardeşin paylaşımları ve yorumları insanı motive edip ihya ediyor Allah muvaffak etsin başarı versin inşAllah kardeşimize.
06-19-2011 04:13 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Ebiha Çevrimdışı
Member

Katılma Tarihi: Oct 2010
(06-17-2011 11:45 PM)İtimat Yazılan:  
(06-17-2011 08:59 AM)Ebiha Yazılan:  Son sözünüze katılıyorum kardeşim sitenin kurucularıda başta olmak üzere herkez bir çözüm üretebilse keşke... Ahhh keşke

Önerim kabul gördü. İnşaAllah bundan sonra çok daha iyi bir yerlere gelebiliriz.

Bu konuyu açtıktan sonra 8-10 kişi giriş yapmış siteye. Yeni konular açılmış. Demek ki ne yapmalı. Siteye giren herkes bir mesaj yazsa, ee herkes de bir arkadaşını üye yapsa inşaAllah aktif bir site haline geliriz...

Hep birlikte inşAllah bu tavsiyeyi layıkıyla yerine getiririz kardeşim. Allah razı olsun
06-19-2011 04:14 PM
güle_asık Çevrimdışı
Senior Member

Katılma Tarihi: Jan 2010
(06-17-2011 11:46 PM)İtimat Yazılan:  
(06-17-2011 09:36 AM)güle_asık Yazılan:  Anlamadığım şu neden sadece belirli zamanlar dahilinde ve belirli kişiler var oluyor sitede. Ben aslında hergün bakıyorum siteye ama son mesajlar bölümüne baktığımda hep aynı başlıklar olduğu yerde durunca ve online kişide olmayınca insan ne ekleyeceğini bile bilmiyor. Siteyi kuranlar tabiki sürekli online olamazlar ama arada bir bunu yansıtmalarında ne sakınca var !!! Durgunluğu kaldırmak için nasıl bir çözüm üretilir bilmiyorum lakin bir fikir atılırsa ortaya elimden geldiğince zeynebi isimle kurulan ve ehlibeyte hizmet eden bu siteye katkı sağlarım inş.

Siz de bundan sonra her gün girmeye devam edin ve mümkün olduğunca mesaj gönderin. İnşaAllah istediğiniz düzeyde bir sitemiz olur...

İnşAllah....

NE GÜL OLMAK KOLAY NE BÜLBÜL
BÜLBÜL OLMAYI SEÇTİYSEN BİR ÖMÜR YANACAKSIN
GÜL OLMAYI SEÇTİYSEN BİR ÖMÜR SOLACAKSIN
06-19-2011 04:22 PM
Kerbela Çevrimdışı
Junior Member
**

Katılma Tarihi: Feb 2009
Bence durgunluğun en önemli nedenlerinden birisi yeni konuların çok fazla açılıp, açılan eski konulara yorum yapılmamasıdır. Konu açan üyeler, konularına yorum yapılmadığını gördüğünde tekrar birşeyler yazmak istemiyor.

İyi paylaşımlar.
06-23-2011 10:50 AM
esire Çevrimdışı
Posting Freak

Katılma Tarihi: Sep 2009
Kendi adıma belirtiyorum ki açılan konulara elimden geldiğince yorum yapmaya çalışıyorum. Pek yorum kabiliyetim olmasa da okuduğumu belli eden bir cevap yazmayı da ihmal etmiyorum. Ama kalkıpta çok eskiden açılan konulara da bakmıyorum. Eğer böyle birşey için siteye girilmiyorsa bence yanlış alınan bir tavır...

"Yine akşam oldu
Kan kalbime doldu
Aylar geçip Allah
MUHARREM oldu
Başa kara salam
Ben sineme vuram
Sana gurban olam
HÜSEYN'İM ey vay
06-23-2011 10:53 AM
Kerbela Çevrimdışı
Junior Member
**

Benim kastettiğim yeni açılan konulardı. Burda forum durgunluğun bahsederken kimsenin eski konuları bulupta, yorum yapması beklenemez. Benim böyle bir beklentim yok ama forumdaki durgunluğun geçmesini istiyorsak bunlara dikkat etmemiz gerekiyor.
06-23-2011 11:16 AM
esire Çevrimdışı
Posting Freak

Katılma Tarihi: Sep 2009
Söylemek istediğinizi ben anladım zaten kardeşim. Sadece kendi adıma cevap yazdım hatta eksik yönümüde belirttim. Sizinde söylediğiniz gibi inş Allahın izniyle herkes kendine düşen görevin bilincinde olarak bu durgunluğa son verebilir.

"Yine akşam oldu
Kan kalbime doldu
Aylar geçip Allah
MUHARREM oldu
Başa kara salam
Ben sineme vuram
Sana gurban olam
HÜSEYN'İM ey vay
06-23-2011 11:19 AM
Kerbela Çevrimdışı
Junior Member
**

Yazınızı okuduğumda yazdığım yorumu çok iyi anlaşılmadığınızı gördüm. O yüzden tekrar açıklama gereği duydum. Umarım en kısa zaman forumumuzdaki bu durgunluk gider.
06-23-2011 11:27 AM
« Önceki | Sonraki »