Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
*Ramazan Ayı Günlük Duaları*
Yazar Mesaj
Ferec Çevrimdışı
Member

Katılma Tarihi: Jan 2009
Rep Puanı: 0
RE: *Ramazan Ayı Günlük Duaları*
20. Günün Duası

"Allahummeftah lî fîhi ebvâb'el-cinâni ve eğliq annî fîhi ebvâb'en-nîrâni ve veffiqnî fîhi li-tilâvet'il-Qur'an ya munzil'es-sekîneti fî qulûb'il-mu'minîn."

Anlamı: : Allah'ım! Bu günde cennet kapılarını (yüzüme) aç; cehennem kapılarını –yüzüme- kapat; bu günde Kur'an okumaya beni muvaffak kıl; ey müminlerin kalplerine sükûnet ve huzur indiren –Yüce Allah-!

[Resim: 1099.jpg]
08-30-2010 05:42 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Ferec Çevrimdışı
Member

21. Günün Duası

"Allahummec'al lî fîhi ilâ merzâtike delîlen, velâ tec'al li'ş-şeytâni fîhi aleyye sebîlen, vec'al'il-cennete lî menzilen ve meqîla, ya qaziye havâic'it-tâlibîn."

Anlamı: : Allah'ım! Bu günde beni hoşnutluğuna götürecek bir kılavuz kıl bana; bu gün Şeytan'ı bana ulaştıracak hiçbir yol bırakma; benim yerleşeceğim ve rahat edeceğim yeri cennet kıl; ey arayanların hacetlerini yerine getiren –Rabbim-!

08-31-2010 05:26 PM
Ferec Çevrimdışı
Member

22. Günün Duası

"Allahummefteh lî fîhi ebvâbe fazlike, ve enzil aleyye fîhi berekâtike, ve veffiqnî fîhi li-mucibâti merzâtike, ve eskinnî fîhi buhbûhati cennatike, ya mucîbe devet'il-Muztarrîn."

Anlamı: : Allah'ım! Fazl-ü rahmetinin kapılarını bugün yüzüme aç; bu günde bereketlerini üzerime indir ve beni hoşnutlujğuna vesile olacak şeylere muvaffak kıl; beni cennetlerinin ortasına yerleştir; ey perişanların duasını kabul eden –Allah-!

09-02-2010 05:42 PM
Ferec Çevrimdışı
Member

23. Günün Duası

"Allahummeğsilnî fîhi min'ez-zunûbi, ve tahhirnî fîhi min'el-uyûb, vemtehin qalbî fîhi bi-taqv'el-qulûbi, yâ muqîle aserât'il-muznibîn."

Anlamı: : Allah'ım! Bu günde beni günah ve kusurlardan yıkayıp temizle; kalbimin imtihanında bana kalplerin takvasını ver; ey günahkârların sürçmelerini bağışlayan –Rabbim-!

09-02-2010 05:46 PM
Ferec Çevrimdışı
Member

24. Günün Duası

"Allahumme innî es'aluke fîhi ma yurzîke, ve eûzu bike mimma yu'zîke, ve es'eluk'et-tevfîqe fîhi lien utîake vela a'siyeke, a'siyeke, ya cevad'es-sailîn.."

Anlamı: : Allah'ım! Bu günde seni razı edecek şeyleri senden diliyor ve seni rahatsız edecek şeylerden sana sığınıyorum. –Allah'ım-! Bu günde sana itaat edip karşı gelmemek için senden tevfik ve yardım diliyorum; ey el açıp dilenenlere cömert davranan –Rabbim-!

09-03-2010 06:25 PM
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu:YazarCevaplar:Görüntüleyenler:Son Mesaj
  Ramazan Suuru Hamil’ul- Liva 1 300 08-11-2010 02:34 PM
Son Mesaj: esire
  ramazan insanlığa açılmış ilahi bir kredidir esire 0 226 09-08-2009 11:36 AM
  Ramazan Ayının Faziletleri Ehlibeyt 2 385 09-08-2009 11:34 AM