Ehlibeyt Misafir | İSRAİL TÜRK YARDIM GEMİSİNİ VURDU ! | |
| 05-31-2010 11:38 AM | |
Hamil’ul- Liva Misafir | RE: İSRAİL TÜRK YARDIM GEMİSİNİ VURDU ! İmam Humeyni: Her Müslüman bir kova su dökse İsrail'i sel götürür
israil ve diğer zalimler yaptıkları zulumlerin karşılığını elbet bulacaklardır; "Sakın,Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Ancak, Allah onları(cezalandırmayı), korkudan gözlerin dışarı fırlayacağı bir güne erteliyor." İbrahim Suresi 42.Ayet
ancak bizler bilinçli Müslümanlar olarak "Nasıl olur da Allah yolunda savaşmayı ve “Ey Rabbimiz! Bizi halkı zalim olan bu topraklardan kurtar[ıp özgürlüğe kavuştur] ve rahmetinle bizim için bir koruyucu ve destek olacak bir yardımcı gönder!” diye yalvaran çaresiz erkekler, kadınlar ve çocuklar için savaşmayı reddedersiniz?" (Nisa suresi/75)
ayetinin de bizleri muhatap aldığını unutmadan şu anda bizlerin üzerine düşen dünya kamuoyuna sesimizi duyurmak ve uluslararası büyük çaplı bir tepki oluştumak amacıyla toplanarak sesimizi yapmalıyız. bunun için üçbin beşbin değil milyonlar olarak olarak sokaklara dökülüp tepkimizi kesin bir şekilde göstermeliyiz. bizler toplum olarak,sadece net üzerinden pasif bir şekilde kendimizi tatmin edersek devletin ve dünyanın olaylara karşı tutumunun daha fazlası olmasını bekleyemeyiz, beklememeliyiz!..
orada bizlerden dua ve yardım bekleyen kardeşlerimizin, Yüce Rabbim sabırlarını arttırsın, onların yar yarıdımcısı olsun (hiç şüphesiz..) | |
| 05-31-2010 11:46 AM | |
Ehlibeyt Misafir | RE: İSRAİL TÜRK YARDIM GEMİSİNİ VURDU ! -Emir'el-Müminin İmam Ali (a.s) şöyle buyurmuştur: "Allah, hakkı ihya edip batılı öldürene; zulmü reddedip adaleti ikame edene rahmet etsin." | |
| 05-31-2010 11:48 AM | |
alişiası  Posting Freak       Mesajlar: 873 Katılma Tarihi: Jan 2009 Rep Puanı: 0 | RE: İSRAİL TÜRK YARDIM GEMİSİNİ VURDU ! (05-31-2010 11:48 AM)Ehlibeyt Yazılan: -Emir'el-Müminin İmam Ali (a.s) şöyle buyurmuştur: "Allah, hakkı ihya edip batılı öldürene; zulmü reddedip adaleti ikame edene rahmet etsin." bekle bizi israil beklediğin her yerde, bekle bizi israil beklemediğin her yerde !!! Kim Rahmanın hikmetlerle dolu ders olarak gönderdiği Kur’ân’ı göz ardı ederse, Biz de ona bir şeytan sardırırız; artık o, ona arkadaş olur. Ve Bu şeytanlar onları yoldan çıkarırlar, ama onlar kendilerinin hâla doğru yolda olduklarını sanırlar. | |
| 05-31-2010 11:49 AM | |
esire  Posting Freak       Mesajlar: 1,248 Katılma Tarihi: Sep 2009 Rep Puanı: 0 | RE: İSRAİL TÜRK YARDIM GEMİSİNİ VURDU ! (05-31-2010 11:46 AM)Hamil’ul- Liva Yazılan: şu anda bizlerin üzerine düşen devlete destek, dünya kamuoyuna sesimizi duyurmak ve uluslararası büyük çaplı bir tepki oluştumak amacıyla toplanarak sesimizi yapmalıyız. bunun için üçbin beşbin değil milyonlar olarak olarak sokaklara dökülüp tepkimizi kesin bir şekilde göstermeliyiz. bizler topolum olarak,yani devletin yönlendiricileri olarak sadece net üzerinden pasif bir şekilde kendimizi tatmin edersek devletin ve dünyanın olaylara karşı tutumunun daha fazlası olmasını bekleyemeyiz, beklememeliyiz!..
orada bizlerden dua ve yardım bekleyen kardeşlerimizin, Yüce Rabbim sabırlarını arttırsın, onların yar yarıdımcısı olsun (hiç şüphesiz..) [/b] (05-31-2010 11:49 AM)alişiası Yazılan: (05-31-2010 11:48 AM)Ehlibeyt Yazılan: -Emir'el-Müminin İmam Ali (a.s) şöyle buyurmuştur: "Allah, hakkı ihya edip batılı öldürene; zulmü reddedip adaleti ikame edene rahmet etsin."
bekle bizi israil beklediğin her yerde, bekle bizi israil beklemediğin her yerde !!! "Yine akşam oldu Kan kalbime doldu Aylar geçip Allah MUHARREM oldu Başa kara salam Ben sineme vuram Sana gurban olam HÜSEYN'İM ey vay | |
| 05-31-2010 11:51 AM | |