Hamil’ul- Liva Misafir | RE: 99 Esma 99 dua Ya Kebir! Cümle efkar dar kalır senin kibriyanı anlamaya Cümle sözler sığ kalır senin büyüklüğünü anlatmaya Bir seni büyük bilenlerden eyle beni Büyüklüğünü bilmekle genişlet fikrimi Kibriyanı anlayacak akılla donat beni Celalini görmekle genişlet kalbimi | |
| 11-19-2009 04:06 PM | |
Hamil’ul- Liva Misafir | RE: 99 Esma 99 dua Ya Hafiz! Hıfzının hazinesinde alem bir noktadan ibarettir Hıfzının ayinesinde ay ve güneş sönük bir parıltıdan ibarettir Bahar kışa döner birgün gün akşama çıkar Sabahlar sendendir koru beni sabaha eriştir Yıldızlar söner birgün dağlar yerinden oynar Gökler senindir koru beni kapına yetiştir Göklerde ölür birgün yer yerinden oynar Her yer senindir koru beni menzile eriştir Kuşlar dağılır birgün denizler kaynar ufuklar senindir Koru beni ötelere eriştir İsmim unutulur birgün sesim boşlukta çınlar Yakınlıklar sendendir Koru beni yakınlıgına eriştir Defterim açılır birgün günahlarım çok tutar Takdir senindir koru beni affını yetiştir Sözüm biter birgün sessizlik uzar kelam senindir Koru beni müjdeni yetiştir | |
| 11-20-2009 09:42 AM | |
Hamil’ul- Liva Misafir | RE: 99 Esma 99 dua Ya Mukit! Sen ki herkesin her ihtiyacını her an görüp gözetirsin Sana ayandır her türlü niyet ve hareketim Sen ki sonsuzluk istediğini kalbime ilham edersin Sana malumdur bütün dualarım ve isteklerim Sen ki zayif ve acizleri yetim ve yoksulları kollayıp gözetirsin Sana aşinadır acizliğim ve yetimliğim Sen ki öncelikle yoksullara keremde bulunmayı seversin Sana aşikardır sevapça yoksulluğum ve eksikliğim Niyetlerimi güzelleştir ihlasa eriştir beni Ömrümü ebede bitiştir cennetine yerleştir beni Yoksulluğumu rahmetine ayine eyle baskasına el açtırma Günahlarımı gufranına bahane eyle yüzümü kara çıkarma | |
| 11-20-2009 01:52 PM | |
Hamil’ul- Liva Misafir | RE: 99 Esma 99 dua Ya Hasib! Emellerim hesaba gelmez arzularım sayıya dökülmez Defterimden yanlışlarımı çıkar ki hesabım kolay olsun İhtiyaçlarımın en küçüğüne hayallerimin hiçbirine elim yetişmez Kalbimin sızılarını topla ki hesaba gelir bir duam olsun | |
| 11-20-2009 03:03 PM | |
Hamil’ul- Liva Misafir | RE: 99 Esma 99 dua Ya Kerim! Ya Rabbi! Kereminle güzel eyle her halimi Kereminle sevindir kalbimi Sen ki en çok acizlere ve zayıflara ikram eylersin Sen ki hiç sebepsiz hiç hesapsız kerem eylersin Sen ki bir avuç tohumda bir bahçenin ağacını saklarsın Cennetine al hiç bitmeyen ikramına eriştir beni Kerem et bu acize az sevabını çok eyle | |
| 11-20-2009 03:05 PM | |
Hamil’ul- Liva Misafir | RE: 99 Esma 99 dua Ya Rakib! Ömrümün her anında seni anmak dilerim Lakin halim el vermez unuturum Kalbime zikrini yerleştir uyandır beni Ölüm anımı seni anarak yaşamak isterim Lakin mecalim yetmez susarım Dualarımı katına eriştir yandır beni Hesap günü seni razı etmeyi arzu ederim Lakin sevabım yetmez korkarım Yaptıklarımı hayra eriştir iyilerle andır beni | |
| 11-20-2009 03:06 PM | |
Hamil’ul- Liva Misafir | RE: 99 Esma 99 dua Ya Mücib! Arza hacet yok halim sana ayandir Söze gerek yok sessizliğim sana beyandır | |
| 11-20-2009 03:06 PM | |
Hamil’ul- Liva Misafir | RE: 99 Esma 99 dua Ya Vasi! Varlık sensiz darlanır | |
| 11-20-2009 03:07 PM | |
Hamil’ul- Liva Misafir | RE: 99 Esma 99 dua Ya Vedud! Sen sevdiğin ve sevdirdiğin için bakar yüzler yüzlere Sen sevdiğin ve sevdirdiğin için güneş doğar günlere Sen sevdiğin ve sevdirdiğin için baharın gelir her yere Sen sevdiğin ve sevdirdiğin için kelamın deger dillere | |
Hamil’ul- Liva Misafir | RE: 99 Esma 99 dua Ya Mecid! Yakınlıgın ulviyetine engel değil ki Bana akla hayale gelmez güzellikler bahşedersin Ulviyetin yakınlıgına engel değil ki Bana benden de yakın olduğunu her daim söylersin | |