Derecelendir
  • 1 Oylar - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ALLAHIM
Yazar Mesaj
güle_asık Çevrimdışı
Senior Member

Katılma Tarihi: Jan 2010
Rep Puanı: 0
RE: ALLAHIM
Ilahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadigim zaman bu duami sana emanet ederim. Selatü selaya yolladim Mevlaya, sen cümlemizin muradini ver gelecek Cuma’ya. Lailahe illallah ve cellehü edasi ile, Rabbim muradimizi ver melekler duasi ile. Lailahe illallah kalbimizi karartma, rizkimizi azaltma, kabrimizi, daraltma, senden baska kapi aratma, muhannete muhtaç etme. Lailahe illallah imanla sabir, Muhammedün Resullullah azapsiz kabir. Allahim beni af eyle, her derdimi def eyle, rizkimizi bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabini muktedir eyle.

NE GÜL OLMAK KOLAY NE BÜLBÜL
BÜLBÜL OLMAYI SEÇTİYSEN BİR ÖMÜR YANACAKSIN
GÜL OLMAYI SEÇTİYSEN BİR ÖMÜR SOLACAKSIN
04-08-2011 09:11 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
esire Çevrimdışı
Posting Freak

Katılma Tarihi: Sep 2009
Ben üşüyorum, Sen, Dostun gözleriyle ısıt beni.Ben kanıyorum, Sen, dokunuşu merhamet olanlarla sar beni.Ben korkuyorum, Sen, kalbime verdiğin imanla koru beni.

"Yine akşam oldu
Kan kalbime doldu
Aylar geçip Allah
MUHARREM oldu
Başa kara salam
Ben sineme vuram
Sana gurban olam
HÜSEYN'İM ey vay
06-17-2011 08:42 AM
güle_asık Çevrimdışı
Senior Member

Katılma Tarihi: Jan 2010
Allah'ım! Bakışımızı ibret, sükutumuzu hikmet, konuşmamızı sanat ve marifete dönüştür. Allah'ım! Boşa bakanlardan, boşa susanlardan, boşa yazanlardan eyleme bizi. Allah'ım tüm kullarını tez zamanda daima Ehlibeytin (a.s) yolunda eyle Ya Rabbel Alemin... Amin

NE GÜL OLMAK KOLAY NE BÜLBÜL
BÜLBÜL OLMAYI SEÇTİYSEN BİR ÖMÜR YANACAKSIN
GÜL OLMAYI SEÇTİYSEN BİR ÖMÜR SOLACAKSIN
06-23-2011 08:07 AM
esire Çevrimdışı
Posting Freak

Katılma Tarihi: Sep 2009
Allahımız bizleri elli kuruşların ,elli liraların fakiri olmuşluklarımızda görmesin, görmesin etrafımızda hayır yapmayı unutmuşluklarımızda; hayırdan yoksun kalmışlıklarımız ile, bu ruh huzurunu yitirenler olduğumuzu görmesin.Rabbimiz bizlere İman zenginliklerinde Veren el alan elden hayırlıdır düsturlarında :Vermesini Rabbimiz adına onun bize nasip ettiklerinin şükrü olarak verenler olduğumuz görüşlerinde nasip etsin.Yürek zenginliklerinde ;kendimize tercih ettiklerimiz olsun elimiz uzattıklarımız,bilişlerimizde bire yüz bire beşyüz veren başaklar misali nimetleri arttıracağını Rabbimiz.Bu nimetin Şükrü olarak yapmamız gereken İNFAKLARIMIZDAN uzaklaştıkça ellerimiz el uzatacağımız günlerin habercisi olabilir yapmaktan imtina ettiğimiz amellerimiz.

"Yine akşam oldu
Kan kalbime doldu
Aylar geçip Allah
MUHARREM oldu
Başa kara salam
Ben sineme vuram
Sana gurban olam
HÜSEYN'İM ey vay
08-17-2011 10:34 AM
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular